Nyheter

Chevron
Ytterligare satsningar på sändningar i SFL Live

Ytterligare satsningar på sändningar i SFL Live

Alla matcher i Svenska Futsalligan sänds, antingen via Discovery och deras kanaler, eller i appen SFL Live. Något som är nytt denna säsongen är att sändningarna numera inte produceras av lagen i fråga, utan istället av tre olika produktionsbolag.
– Vi är nöjda med att ha skrivet ett centralt avtal med tre produktionsbolag, det är en viktig del i att göra ligan mer professionell, säger Lasse Ternström, ligachef Svenska Futsalligan.

Inför säsongen tog Svenska Futsalligan ytterligare ett kliv i sin satsning på att leverera kvalitativa sändningar i appen SFL Live, genom att skriva avtal ett centralt avtal med tre olika produktionsbolag.

Produktionsbolagen i fråga är JC Media, Bra Teknik och Max 500, som har hand om alla sändningar som inte produceras och sänds av Discovery. Produktionsbolagen arbetar geografiskt, där JC Media har hand om lagen i väst, Bra Teknik har hand om lagen kring Örebro-regionen och Max 500 har hand om lagen i öst.

– Tidigare har föreningarna själva fått stå för produktion av sina egna matcher. Genom att skriva ett centralt avtal med tre olika produktionsbolag skapar vi bättre förutsättningar för föreningarna att fokusera på bland annat arrangemanget under matchdagarna, samtidigt som vi säkrar att sändningarna sköts av proffs, berättar Lasse Ternström, Ligachef för Svenska Futsalligan.

Även highlights är tillbaka i Svenska Futsalligan, där det nu efter varje match klipps höjdpunkter och publiceras i appen samt på highlights.svenskafutsalligan.se.

Fakta produktionsbolagen

JC Media
Lag: Borås AIK, IFK Göteborg, IFK Uddevalla, Libertà FC, Skoftebyns IF, Torslanda IK

Bra Teknik:
Lag: Norrköping, Örebro FC, Örebro SK

Max 500:
AFC Eskilstuna, Hammarby IF, Stallarholmens SK

Foto: Bildbyrån