Nyheter

Chevron
Video: Se målen mellan Skoftebyns IF och Örebro SK

Video: Se målen mellan Skoftebyns IF och Örebro SK

Under söndagsförmiddagen tog Skoftebyns IF emot Örebro SK i vad som skulle bli en riktig rysare. Hemmalaget började starkt och öppnade matchen starkt, där Fredrik Larsson kunde sätta ledningsmålet i matchens blott andra minut.

Både Jihad Nashabat och Carl Lext kunde utöka ledningen, dock med en reducering av Simon Blomqvist mellan målen. Matchen såg ut att gå Skoftebyns väg, men Örebro hade inte gett upp utan kunde gå ikapp till 3-3 med endast 50 sekunder kvar av matchen.

– Då var det tungt alltså. Vi ska ju döda den här matchen redan i den första halvleken med alla lägen vi skapar. Det hade varit hemskt att tappa poäng här, säger lagkapten Krister Andersson till ttela.

Matchen hade kunnat sluta oavgjort, men Skoftebyn och Krister Andersson ville annat. Efter kvitteringsmålet av Örebro får man en frispark, där först Carl Lext får två lägen, innan bollen hamnar framför nämnde Andersson som kunde trycka in det mål som också skulle betyda vinst.

– Det var en helt fantastisk känsla. Vi lägger så mycket tid på det här och då är känner man att allt är värt det när man får uppleva de här stunderna.

Se målen i matchen i spelaren ovan.