Nyheter

Chevron
Video: Se målen mellan Hammarby IF och KFUM Linköping

Video: Se målen mellan Hammarby IF och KFUM Linköping

Bottenlaget KFUM Linköping åkte till Eriksdalshallen för att möta succélaget Hammarby IF. Linköpings Francisco Diego Vidal öppnade matchen, efter att bollen styrts förbi Bajens målvakt Benny Lekström.

Första halvleken är jämn mellan de båda lagen, halvtidsresultatet skrivs till 2-2. I andra halvlek skulle hemmalaget Hammarby explodera och bjuda på flera fina mål, till publikens stora glädje. Liridon Makolli stod för två av dessa målen, i en match som slutade med Hammarbyseger, 6-2.

– Vi har bra form just nu. Första halvlek var inte så bra, men andra halvlek hade vi högre tempo, berättar Hammarbys lagkapten Michel Basberber till svenskafutsalligan.se efter vinsten.

Målvakten Tolga Ayranci fick hoppa in sista minuten som joker när Hammarby ville säkra segern, och bjöd på ett par finter för de 612 åskådarna i Eriksdalshallen. Han säger såhär om matchen.

– Vi gör ingen bra match, men vi krigar på och vinner till slut med 6-2. En styrka är att vinna även när man inte spelar bra. Vi måste vinna mot lagen som ligger i botten om vi vill vara ett topplag.

Ayranci berättar att Linköping är ett bra lag, men att det är synd att man har så få spelare. Mot andra topplag har de ändå lyckats plocka poäng, vilket gjorde att man var på sin vakt inför matchen. Vidare utvecklar han kring varför han hoppade in på slutet.

– Jag hoppade in på slutet för att vi ville döda lite tid. Alltid kul att spela och göra publiken nöjd.

Se målen i matchen i spelaren ovan.