Nyheter

Chevron
SFL:s Futsalgala – eventet du inte vill missa!

SFL:s Futsalgala – eventet du inte vill missa!

Lördagen den 18 april går Svenska Futsalligans Futsalgala av stapeln, för andra året i rad! En kväll då vi passar på att hylla säsongens insatser och kora vinnarna i bland annat årets allstar-lag.

Vad passar bättre än att avsluta futsalsäsongen med festligheter på Operakällaren i Stockholm? Futsalgalan är till för att knyta ihop säsongen med middag, prisutdelning och uppträdande, där kvällen avslutas med efterfest på Café Opera. Efterfesten är även öppen för allmänheten. 

Bland annat skall säsongens allstar-lag utses, ligans bästa spelare, som också röstas fram av lagen. Förra säsongens allstar-lag dominerades av spelare från IFK Uddevalla, frågan är vilka spelare som tar plats i laget i år?

Albert Hiseni blev årets libero förra galan. Vem tror du tar hem priset nu?

Övriga priser är Skyttekung, Bästa Domare, Fair-Play och Hederspris. Givetvis kommer vi också att hylla de Svenska Mästarna på bästa sätt!

IFK Uddevalla blev Svenska Mästare förra säsongen. Vilka blir det den här säsongen?

Föregående säsong arrangerades Svenska Futsalligans Futsalgala för första gången, en kväll med middag, prisutdelning och uppträdande. Succén fortsätter i år, denna gång på Operakällaren i Stockholm. Alla ligans klubbar är inbjudna, så väl som Elitdomarföreningen i Futsal, partners, Svensk Elitfotboll och Svenska Fotbollförbundet.