Nyheter

Chevron
Sex matcher i helgen!

Sex matcher i helgen!

I helgen spelas hela sex matcher i Svenska Futsalligan. Viktiga poäng står på spel för många av lagen. Gemensamt för alla matcherna är att de sänds gratis i vår app SFL Live samt på highlights.svenskafutsalligan.se!

19 omgångar har spelats i Svenska Futsalligan, där tabellen toppas av Hammarby IF på 40 poäng. Tätt därefter följer IFK Göteborg på 38 poäng, samt Örebro SK på 37 poäng. Respektive lag möter lag längre ner i tabellen under helgen, viktiga matcher om man vill fortsätta vara i toppen.

För serieledande Hammarby IF väntar Örebro FC borta, ett motstånd som historiskt passat Hammarby bra. Örebro har däremot på senare tid verkligen hittat formen, där inlånade Ignatius Malki gått upp i intern skytteligaledning. På åtta matcher har Malki mäktat med 14 mål, frågan är om han och hans ÖFC kan ställa till det för Hammarby?

IFK Göteborg åker under lördagen för att möta Strängnäs FC. Hemmalaget var under hösten ett lag i spillror, som hade det oerhört tufft. Efter ett par nyförvärv har man vänt på steken och visat att man är ett lag att räkna med. För stunden ligger man på sjätte plats i tabellen, med fem poäng ner till Borås AIK som ligger sjua. Bortalaget IFK Göteborg, som kommer med en tung förlust mot rivalerna IFK Uddevalla i baken, lär vara sugna på att växla upp genom att vinna.

Örebro SK åker till Göteborg för att möta Torslanda IK, ett Torslanda som bortaslog Libertà FC i vad som endast kan beskrivas som en rysare. Lika spännande var det i Örebro SK:s senaste match mot Strängnäs FC, som slutade 5-5. Kan Torslanda skrälla?

Matcherna:

Lördag 23 januari
14.00 IFK Uddevalla – Borås AIK
16.00 Strängnäs FC – IFK Göteborg

Söndag 24 januari
14.00 Norrköping FK – Libertá FC
15.00 Skoftebyns IF – AFC Eskilstuna
17.00 Örebro FC – Hammarby IF
17.00 Torslanda IK – Örebro SK

Foto: Calle Appelqvist