Nyheter

Chevron
Ostojic: ”Det var rätt beslut av mig att gå till Nacka”

Ostojic: ”Det var rätt beslut av mig att gå till Nacka”

Efter att ha börjat föregående säsong i Hammarby bytte Milos Ostojic Bajen mot Nacka. Ett byte som skulle visa sig bli mycket lyckat då han inte bara knep posten som förstamålvakt, utan även fick spela slutspel medan hans gamla lagkamrater i Hammarby fick kvala sig kvar i ligan.

– Jag är glad och nöjd med klubben, jag har en utmärkt relation med alla i föreningen. Inte bara mina medspelare utan också alla andra som engagerar sig i föreningen, berättar Milos Ostojic för svenskafutsalligan.se

Trots stor succé var det inget snack om var nästa säsong skulle spenderas, Milos funderade aldrig utan har skrivit på för ytterligare en säsong i Nacka.

– Såhär i efterhand känns det som rätt beslut av mig att gå från Hammarby till Nacka. Laget och tränarstaben har förtroende för mig. Jag får också bidra med mina erfarenheter till laget.

Förutom att vara spelare kommer han att hjälpa till med målvaktsträningen, för att underlätta för huvudtränare Eldin Kozica.

–Jag kommer kämpa och ge allt för laget, både på match och på träning.

Nacka var oerhört starka föregående säsong, något Milos menar på beror på att man har ett oerhört stort fokus i laget.

– Alla kommer och gör sitt bästa på varje träning. Dessutom är Eldin bra på att förbereda och motivera inför varje match.

En bra säsong i bagaget kombinerat med en rikstäckande liga ger givetvis motivation för många, inte minst för Ostojic.

– Kommande säsong kommer bli jätterolig med många resor. Det finns flera tuffa och roliga matcher mot lag i södra Sverige som vi inte mött lika ofta som lagen i norra serien. Dessutom skall det bli sjukt kul att möta Uddevalla igen som nyligen avancerade i Uefa Futsal Champions League!

Förutom att träna hårt kommer han också försöka dra sitt strå till stacken för att utveckla futsalen ännu mera.

–Jag skall försöka anordna en målvaktskamp med alla futsalmålvakter i Stockholm.

Kommande säsong blir en utmaning, något som Milos Ostojic också ser fram emot. Jag ber honom tippa var i tabellen han tror Nacka kommer att placera sig.

– Vi kommer att hamna bland topp tre, svarar han självsäkert.

Text & Bild: Tobias BW Granberg