Nyheter

Chevron
Följ alla matcher i SFL Live!

Följ alla matcher i SFL Live!

Sedan föregående säsong har Svenska Futsalligan en egen app – SFL Live. I den kan du läsa senaste nyheterna, kolla tabellen och se matcher live. Inför kommande säsong har appen uppgraderats och fått ett par nyheter.
– Vi fortsätter satsar hårt på vår app SFL Live, för att alla futsalfans skall kunna följa sitt favoritlag i Svenska Futsalligan, berättar Lasse Ternström som är ligaansvarig för Svenska Futsalligan.

Premiären av Svenska Futsalligan 2019/2020 är inte långt borta, därför påminner vi alla om att ladda ner vår app SFL Live. Appen är givetvis gratis och finns att ladda ner på både App Store och Google Play.

Precis som förra året kan du ta del av senaste nyheterna, kolla spelschemat eller ta del av det aktuella tabelläget. Dessutom kan du välja att få notiser från ditt favoritlag vid nyheter och matchhändelser.

Inför säsongen har appen uppdaterats med Svenska Futsalligans formspråk, bland annat med att det numera är vårt typsnitt. Buggar har givetvis gått igenom och fixats, samtidigt som vi introducerar ”Konto”.

Under fliken ”Konto” i appen kan du skapa ett fotbollskonto, vilket krävs för att se matcherna och highlights i appen. Svenska Futsalligan samverkar med Svensk Elitfotboll (SEF), vilket gör att om du har registrerat ett Fotbollskonto i några av Allsvenskans eller Superettans appar kan du använda samma inlogg här.