Prenumerera på matcherna i din kalender

Prenumerera på matcherna i din kalender

Håll koll på ditt lags matcher i Svenska Futsalligan eller alla lags matcher i SFL genom att prenumerera på kalendrarna från svenskafutsalligan.se. Lägg in prenumeration i ditt kalenderprogram med länkarna nedan och du har koll på när ditt lag spelar och får automatiskt alla matchändringar så snart vi registrerat dom.


Alla matcher i Svenska Futsalligan Kalender för AFC Eskilstuna Kalender för Borås AIK Kalender för Hammarby IF FF Futsal Kalender för IFK Göteborg Futsal Kalender för IFK Uddevalla Futsal Kalender för Libertà Futsal Club Kalender för Norrköping Futsal Klubb Kalender för Skoftebyns IF Kalender för Stallarholmens SK Kalender för Torslanda IK Kalender för Örebro Futsal Club Kalender för Örebro SK Futsalklubb

Så här gör du för att prenumerera på kalendern i några vanliga kalenderprogram:

Googlekalendern
Logga in på din Google kalender och klicka sedan på ”Lägg till” och välj ”Lägg till webbadress”. Skriv sedan in URLen ovan antingen till ditt lags matcher eller till alla matcher och klicka på ”Lägg till kalender”

iPhone och iPad
Gå in på den här sidan med din iPhone och klicka på länken till den kalender du vill prenumerera på. Klicka sedan på Prenumerera i den dialogruta som kommer upp.

Android
För att kunna prenumerera på en kalender i Android så måste det ske via din Google kalender. Se instruktionerna för Googlekalender ovan.

Outlook
Har Du Outlook installerat så klicka på länken till den kalender du vill prenumerera på. I dialogrutan som kommer upp väljer du ”Skicka till Outlook” och trycker OK för att sedan inne i Outlook bekräfta att Du vill prenumerera på kalendern.

iCal
Har du iCal på datorn så räcker det med att klicka länken En ruta kommer då upp där Du klickar på Prenumerera.

Kommande matcher

sön 17 okt 15:00 2021

Athletic FC Eskilstuna - Torslanda IK

sön 17 okt 16:00 2021

Libertà Futsal Club - Norrköping Futsal Klubb

sön 17 okt 18:00 2021

Hammarby IF FF Futsal - Örebro Futsal Club

tor 21 okt 19:00 2021

Borås AIK - IFK Uddevalla Futsal

fre 22 okt 19:00 2021

Torslanda IK - Libertà Futsal Club

fre 22 okt 19:45 2021

Hammarby IF FF Futsal - Athletic FC Eskilstuna