Prenumerera på matcherna i din kalender

Prenumerera på matcherna i din kalender

Håll koll på ditt lags matcher i allsvenskan eller alla lags matcher i allsvenskan genom att prenumerera på kalendrarna från allsvenskan.se. Lägg in prenumeration i ditt kalenderprogram med länkarna nedan och du har koll på när ditt lag spelar och får automatiskt alla matchändringar så snart vi registrerat dom.


Alla matcher i Svenska Futsalligan Kalender för AFC Eskilstuna Kalender för Borås AIK Kalender för Djurgårdens IF FF Kalender för Hammarby IF FF Futsal Kalender för IFK Göteborg Futsal Kalender för IFK Uddevalla Futsal Kalender för Nacka Juniors FF Kalender för Skoftebyns IF Kalender för Strängnäs Futsal Club Kalender för Torslanda IK Kalender för Örebro Futsal Club Kalender för Örebro SK Futsalklubb

Så här gör du för att prenumerera på kalendern i några vanliga kalenderprogram:

Googlekalendern
Logga in på din Google kalender och klicka sedan på ”Lägg till” och välj ”Lägg till webbadress”. Skriv sedan in URLen ovan antingen till ditt lags matcher eller till alla matcher och klicka på ”Lägg till kalender”

iPhone och iPad
Gå in på den här sidan med din iPhone och klicka på länken till den kalender du vill prenumerera på. Klicka sedan på Prenumerera i den dialogruta som kommer upp.

Android
För att kunna prenumerera på en kalender i Android så måste det ske via din Google kalender. Se instruktionerna för Googlekalender ovan.

Outlook
Har Du Outlook installerat så klicka på länken till den kalender du vill prenumerera på. I dialogrutan som kommer upp väljer du ”Skicka till Outlook” och trycker OK för att sedan inne i Outlook bekräfta att Du vill prenumerera på kalendern.

iCal
Har du iCal på datorn så räcker det med att klicka länken En ruta kommer då upp där Du klickar på Prenumerera.

Kommande matcher

ons 19 feb 20:00 2020

Nacka Juniors FF - Örebro Futsal Club

ons 19 feb 20:15 2020

IFK Göteborg Futsal - Borås AIK

lör 22 feb 13:00 2020

Torslanda IK - Hammarby IF FF Futsal

lör 22 feb 15:00 2020

Skoftebyns IF - Athletic FC Eskilstuna

lör 22 feb 16:00 2020

Djurgårdens IF FF - Örebro Futsal Club

sön 23 feb 14:00 2020

IFK Göteborg Futsal - Nacka Juniors FF