Svenska Futsalligan och Nordic Choice Hotels inleder samverkan inom ramen för samarbetet med Svensk Elitfotboll

1 september, 2021 kl 21:41

Svenska Futsalligan och Nordic Choice Hotels inleder samverkan inom ramen för samarbetet med Svensk Elitfotboll

Hotellkedjan Nordic Choice och Svensk Elitfotboll som nyligen ingick ett övergripande samarbete inom ramen för Allsvenskans och Superettans verksamheter på liganivå inkluderar nu även Svenska Futsalligan i samarbetet. Precis som det övergripande samarbetet så sträcker sig samarbetet mellan Svenska Futsalligan och hotellkedjan till och med 2023.

– Vi ser fram emot vår samverkan och ser stora möjligheter för både oss och Nordic Choice Hotels, säger Lasse Ternström, Ligaansvarig på Svenska Futsalligan.

Nordic Choice Hotels blir likt det övergripande samarbetsavtalet med Svensk Elitfotboll Officiell leverantör, exklusiv för Svenska Futsalligan på liganivå inom branschkategorin hotell och konferens.

Nordic Choice Hotels som är en av Nordens största hotellbolag med över 200 hotell i Norden och Baltikum driver verksamhet genom hotellkedjorna Comfort-, Clarion, Clarion Collection- och Quality Hotel samt genom hotellportföljen Nordic Hotels & Resorts med fristående hotell.

På Nordic Choice Hotels gläds man över att även inkludera Svenska Futsalligan inom ramen för det övergripande samarbetet med Svensk Elitfotboll.

– Vi är glada att kunna välkomna ännu en del av den Svenska fotbollsfamiljen till oss, säger Jeanette Nellsjö, Contractual Director Nordic Countries, Nordic Choice Hotels.

Avtalet inleds den 1 juli.

Kommande matcher

sön 17 okt 15:00 2021

Athletic FC Eskilstuna - Torslanda IK

sön 17 okt 16:00 2021

Libertà Futsal Club - Norrköping Futsal Klubb

sön 17 okt 18:00 2021

Hammarby IF FF Futsal - Örebro Futsal Club

tor 21 okt 19:00 2021

Borås AIK - IFK Uddevalla Futsal

fre 22 okt 19:00 2021

Torslanda IK - Libertà Futsal Club

fre 22 okt 19:45 2021

Hammarby IF FF Futsal - Athletic FC Eskilstuna